imageimageimageimageimageimageimage
Print E-mail

Timeseddel 
Du skal udfylde din timeseddel hver uge. Timesedlen underskrives af dig og din kontaktperson i virksomheden, hvor  du er vikar.

Timesedlen indsendes hver fredag, hvilket er vigtigt, da timesedlen danner grundlag for vores lønudbetaling til dig.  Overarbejde skal altid aftales med din kontaktperson i virksomheden og skrives på timesedlen i kolonnen med overskriften ”overarbejde”.

Skulle du være løbet tør for timesedler, kan du hente en  her.

Hvis du bliver syg 
Skulle du blive syg, skal du kontakte os på tlf: 33 24 40 80 inden kl. 9.00, samt virksomheden du arbejder i.

Som vikar er du omfattet af sygedagpengeloven, og du vil, hvis du har været ansat i mindre end 8 uger, få tilsendt et sygedagpenge- skema, som du skal videresende til din bopælskommune.

Løn
Ved starten af dit vikariat vil du få tilsendt en kontrakt i to eksemplarer. Du beholder den ene, og den anden returneres i den vedlagte svarkuvert, som vi har fremsendt til dig. Husk at underskrive kontrakten og påføre dit kontonummer. Hvis vi ikke modtager disse oplysninger, kan vi desværre ikke udbetale dig løn.

Timelønnen er afhængig af opgaven. Din løn overføres til din konto og er til rådighed hver anden fredag. Samtidig sender vi lønsedlen og en ny timeseddel.
Centrum Personale A/S
Frederiksberg Allé 35
1820 Frederiksberg C
Telefon: 33 24 40 80
Fax: 33 24 44 91
E-mail: info@centrum-personale.dk