imageimageimageimageimageimageimage
Print E-mail

Vi arbejder med mennesker
Centrum Personales succes som servicevirksomhed afhænger alene af et godt og effektivt samspil mellem vores personalekonsulenter, kandidaterne og den enkelte virksomhed. Derfor arbejder vi meget målrettet med at få et indgående kendskab til den virksomhed, vi rekrutterer for, ligesom det er vigtigt for os, at alle ansøgere får en god og seriøs oplevelse.

Alle Centrum Personales konsulenter har en bred erfaring fra erhvervslivet og stor indsigt i personaleforhold. Vi arbejder med hver vores speciale og besidder den værdifulde sans for de menneskelige kvaliteter, der er så afgørende for en god kemi mellem virksomheden og medarbejderen.

Mission
Centrum Personale imødekommer erhvervslivets behov for arbejdsressourcer ved at rekrutterere de bedst kvalificerede medarbejdere til jobbet - fleksibelt og til rette tid. Vi tilbyder vores viden og erfaring om mennesker for at opnå jobtilfredshed og optimalt jobmatch. Vi tilfører et stort personligt engagement i samarbejdet mellem ansøgere og arbejdsgivere. "People are our business"

Vision
Centrum Personale vil skabe jobglæde, vækst og synergier på arbejdsmarkedet. Vi vil kendes på vores værdier om at levere kvalitet, sparring, ærlighed og etisk adfærd i enhver relation til ansøgere og virksomheder. Et nøgleelement i vores arbejde skal være at tilføre vores kunder, vores ansøgere, vores vikarer og os selv udvikling og arbejdsglæde. 


Centrum Personale A/S
Frederiksberg Allé 35
1820 Frederiksberg C
Telefon: 33 24 40 80
Fax: 33 24 44 91
E-mail: info@centrum-personale.dk